COL·LABORACIÓ EXPOSICIÓ JOAN FERRER

Noticies » COL·LABORACIÓ EXPOSICIÓ JOAN FERRER

COL·LABORACIÓ EXPOSICIÓ JOAN FERRER

TRES EIXOS DE COL·LABORACIÓ:
A | Treballar a partir del concepte que dóna nom a l’exposició: JOAN FERRER. EL TACTE DE LA LLUM. Prenent l’exposició antològica com a motiu de fons de les fotografies. La proposta permet prendre tant la idea de la llum com la figura de Joan Ferrer o la de l’espai expositiu com a elements de l’obra fotogràfica.

B | Documentar els actes d’inauguració i de cloenda de l’exposició. Diferents fotògrafs aporten la seva mirada per tal d’aconseguir múltiples punts de vista i explicar aquests actes.

C | Documentar els fets que succeeixen al voltant de l’exposició antològica de Joan Ferrer. L’exposició ca acompanyada d’un conjunt d’activitats que es realitzaran durant els tres mesos que la mostra restarà oberta al públic: activitats educatives, visites per a grups, visites en família, concerts, xerrades, activitats gastronòmiques, passejades i sessions de dibuix, etc.  (es facilitarà el programa detallat de les activitats).

MOSTRA I DIFUSIÓ DE LES FOTOGRAFIES:
Una selecció de les fotografies creatives corresponents al motiu de JOAN FERRER. EL TACTE DE LA LLUM es publicaran al web socjoanferrer.cat i, possiblement (estem concretant) se’n farà una exposició.
Les fotografies que documentaran els actes serviran per il·lustrar les notícies del web socjoanferrer.cat
En tots els casos es farà constar l’autoria de les imatges i la col·laboració amb l’AFTDAO.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI!