noticias_inicio

Noticies

Ja podeu anar preparant la pròxima fotografia, teniu temps fins el dia 26 d'octubre.
No espereu al últim dia.

 ...

Ja podeu veure al blog de l'AGERMANAMENT FOTOGRÀFIC, l'exposició virtual conjunta de les agrupacions agermanades de Perpinyà, Berga i Montcada del mes de juliol, juntament amb l'Agrupació convidada d'aquest mes: Club Perfect Ganshoren (Bèlgica).
 
Ana Becerra, sóc de Ronda (Màlaga). Des de molt nena i gràcies a aquestes tardes d'estiu avorrides vaig poder trobar-me amb els àlbums de la meva àvia. Em entretenia ordenant les seves pàgines per mides, gènere i mil detalls més. Tot el que suposava observar cada detall.
Ja llavors, va revelar en mi la diferència entre la tècnica d'una foto realitzada en un...
Noell Oszvald és una fotògrafa hongaresa (nascuda el 1990, viu i treballa a Budapest) que plasma en les seves fotografies emocions i experiències personals a través dels seus autoretrats en blanc i negre per allunyar de les seves composicions altres elements que distreguin l'atenció de l'espectador. L'equilibri, les línies i formes geomètriques i l'absència de color...

Aquest dissabte dia 27, obrirem el nou CANAL de TV AFTV a les 18:00 amb l'entrega de PREMIS del SOCIAL 2019-20.
Nomes cal que aneu a la pagina web de l'AFTDAO i clicar sobre la icona, enllaç que teniu a d'alt a la dreta.

...

David Jiménez és un fotògraf andalús (nascut a Alcalá de Guadaira, Sevilla, el 1970, habitualment viu i treballa a Madrid) que entén la fotografia com un mitjà que reinventa la realitat, capaç de crear mons habitables pel nostre inconscient, i amb ell construeix una subtil poesia visual.
Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid el 1993,...
Alex Webb (1952, SF, USA) és un dels fotògrafs documentalistes més prestigiosos. La característica principal de la seva obra és la combinació entre un ús especial de la color i la captura de moments decisius. A les fotografies de Webb tot sembla un perfecte ballet sincronitzat. 
Succeeixen diverses històries a el mateix temps en les seves imatges i totes encaixen...
Michael Kenna va néixer a Widnes, Anglaterra el 1953, tot i que ha viscut gran part de la seva vida als Estats Units. Les seves composicions són realment intel•ligents, cuidant cada detall, buscant patrons, jugant amb les formes, amb la llum, tractant de simplificar amb les seves fotografies el caos en què vivim. Les seves fotografies són minimalistes, a vegades amb...
Fill d'emigrants jueus de Rússia, va passar la seva infantesa a Itàlia i França, però la Segona Guerra Mundial va obligar la seva família a emigrar als Estats Units.
Elliott Erwitt va començar prenent fotografies a la fi dels anys 40. Els seus inicis van ser en un estudi fotogràfic a Hollywood i més tard com a fotògraf per a diverses publicacions. En un dels...