SENTIR LA FOTOGRAFIA - 13

Noticies » SENTIR LA FOTOGRAFIA - 13

SENTIR LA FOTOGRAFIA - 13
Noell Oszvald és una fotògrafa hongaresa (nascuda el 1990, viu i treballa a Budapest) que plasma en les seves fotografies emocions i experiències personals a través dels seus autoretrats en blanc i negre per allunyar de les seves composicions altres elements que distreguin l'atenció de l'espectador. L'equilibri, les línies i formes geomètriques i l'absència de color conformen un món oníric de les seves fotografies.
Noell S. Oszvald és una artista visual autodidacta, que va començar a crear pintures digitals i fotomuntatges, que el van portar a la fotografia. No es considera fotògrafa encara que sí usa una càmera per crear el seu art.
Entre els seus treballs recents es troben una sèrie de sorprenents fotos d'autoretrats que, poques vegades mostren el seu rostre, expressant emocions a través de la forma en que inclina el cap o en la subtil corba del seu coll. Cadascuna és una peça surrealista que se centra en el minimalisme en blanc i negre, en format quadrat, centrant-se en jugar amb línies, horitzons, postures i contrastos per crear escenes abstractes, perfectament equilibrades.
 

Trobo  que el post-processat és la part més agradable de la creació.

Construeixo les meves fotos a partir de diverses diferents, com si fossin un trencaclosques.

Noell Oszvald