SENTIR LA FOTOGRAFIA - 14

Noticies » SENTIR LA FOTOGRAFIA - 14

SENTIR LA FOTOGRAFIA - 14
Ana Becerra, sóc de Ronda (Màlaga). Des de molt nena i gràcies a aquestes tardes d'estiu avorrides vaig poder trobar-me amb els àlbums de la meva àvia. Em entretenia ordenant les seves pàgines per mides, gènere i mil detalls més. Tot el que suposava observar cada detall.
Ja llavors, va revelar en mi la diferència entre la tècnica d'una foto realitzada en un estudi de fotografia i la sensació de transmetre una foto quotidiana. Fantasiejava amb la possibilitat de barrejar les dues sensacions, tècnica i quotidianitat.
A més de conviure des de molt nena en una casa enorme a la part antiga de la meva ciutat, no només veia la grandesa d'aquella casa sinó els detalls dels seus colors, textures, ambigüitat i tota una atmosfera que per a mi era molt atraient i inspirador. Influenciada per aquests dos pilars i per la meva pròpia experiència, m'agrada tractar les meves imatges, mons paral•lels i personatges onírics i atemporals. M'agrada insinuar, el misteri, inspirar-me en la natura, en les esglésies, les pintures renaixentistes, la bellesa de l'efímer. Que cada imatge jugui un paper únic.
 
 

Sense misteri no hi ha art.

La creativitat és una cosa molt seriosa, que cal prendre a broma.

Ana Becerra